Aanbod

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy

Video & Business Mastery

Je wilt een ware Video Master worden en 100% invloed uit kunnen oefenen op jouw business die je kunt aansturen op de gewenste resultaten die je voor ogen hebt. Je wilt een krachtig fundament opbouwen door online zichtbaar te zijn met video in jouw business: meer leads, meer klanten en meer omzet. Vanuit een ijzersterke videomarketing strategie zou jij maximaal rendement uit je business willen behalen: niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Met een ervaren Video Coach die je de weg wijst met de juiste kaart en kompas gaat dit een stuk gemakkelijker dan verschillende paden bewandelen om vervolgens te concluderen dat je maar niet bij je eindbestemming komt.

Strategiesessies

Graag zou je je videomarketing strategie scherp willen stellen. De doelstelling kan zijn dat je een video ad wilt in gaan zetten voor LinkedIn en Facebook, óf je zou graag op een consistente basis video's willen maken voor je social media kanalen, óf je wilt je optimaal voorbereiden voor je webinar om zo jouw onweerstaanbare aanbod te presenteren.

 

Hoe dan ook, graag zou je onafhankelijk advies willen ontvangen van een Video expert.

Daar leent zich deze strategiesessie uitstekend voor.

Pitch Video

Wil jij jezelf als professional in de markt zetten? Een Video Pitch leent zich daar uitstekend voor. Vergroot je zichtbaarheid en verhoog je expertstatus met jouw unieke pitch. Vind jij het opnemen van een Video Pitch een lastige klus? Vaak begint dit bij het gebrek aan een goed en pakkend verhaal. De basis voor een goede Video Pitch is een heldere Elevator Pitch. Graag begeleid ik je bij het formuleren, creëren en realiseren van jouw unieke Video Pitch.

TikTok Consulting

Je zou graag TikTok willen inzetten maar hebt geen idee hoe je dit kunt laten matchen met jou als ondernemer en je bedrijfsdoelstellingen, Je hebt werkelijk geen idee hoe  je hier zakelijk voordeel uit kunt halen.

  

Tijdens deze Consulting sessie geef ik je advies hoe je jezelf en je bedrijf het paste kunt presenteren op het platform, hoe je je bedrijfsdoelstellingen laat matchen met TikTok (zonder gekke dansjes te doen) en het belangrijkst, hoe je jouw omzet kunt verhogen met TikTok. Na onze sessie ontvang je een geheel op maat gemaakte plan van aanpak zodat je direct van slag kunt gaan om zakelijk succes te behalen met TikTok. 

Felicia Lin

E: info@felicialin.nl

T: +31 (0)26 376 3456

M: +31 (0)6 33 58 37 32

Adres

Meander 251

6825 MC Arnhem

Volgen

  • TikTok

© Felicia Lin. Alle rechten voorbehouden     Algemene voorwaarden    Privacy verklaring